dimecres, 2 de febrer del 2011

Bestiari.


Llegeixo amb perplexitat unes declaracions de Joan Boada a Rac 1 en les que qualifica literalment de rates als seus antics socis de Govern, als qui acusa d’haver abandonat el vaixell Tripartit just a les acaballes de la passada Legislatura en el tema dels 80 Km/h. Que la relacions al si del Tripartit s’assemblaven més un camí d’espines, que no pas a un camí de roses, era una evidència amplament compartida. Però, francament, no m’hauria imaginat mai que la cosa hagués arribat a tal nivell de deslleialtat i, si se’m permet, de grolleria. Ja s’ho faran...
Però el que em crida més poderosament l’atenció, és el fet que a ran de la supressió de la zona 80 anunciada pel Govern, el Tripartit s’ha tornat a mostrar amb la mala salut de ferro de sempre: unit com un sol home a l’hora de dir pestes de CiU, i enfrontat i dividit (com sempre) a l’hora de defensar les que havien estat les seves pròpies polítiques. Res de nou, no ?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ramon,és evident que el tripartit continua "unit" i actua com "un sol home", en segons quins casos, ja que hi ha eleccions a la cantonada. Tot sigui per aconseguir vots.

Anònim ha dit...

Fora bo que dels 80kms/h no se'n fes "bandera" i es posessin a primer terme qüestions que són molt més importants i punyents en el dia a dia. Salutacions.