divendres, 12 de novembre de 2010

Una Catalunya millor.Acte d'obertura de la campanya electoral.

Ja hi tornem a ser ! Una vegada més (i que sigui per molts anys !), som a les portes d'unes Eleccions al Parlament de Catalunya. Unes eleccions en les que, més que un Govern en sentit estrice, ens hi juguem el país. Resten quinze dies per explicar a tots els racons del país que la gent de CiU, amb l'Artur Mas al capdevant, volem una Catalunya millor. És per això que la nostra serà una campanya més de proposta que de protesta, més de mirar endavant que no pas de mirar enrere. Intentaré, des d'aquest blog, aportar dades, propostes i arguments, així com els suggeriments i comentaris que vagi recollint al llarg dels diferents actes que aquests dies anirem fent arreu de Catalunya. A la columna de la dreta hi trobareu els actes més rellevants en els que participaré al llarg de la campanya. Bona campanya!, que el país s'ho mereix.

5 comentaris:

Jaume ha dit...

Estem tots d'enhorabona perquè ha arribat l'hora de forjar de debò el canvi que tant necessita la nostra societat. Sembla que des d'avui mateix comença a entreveure's la llum al final d'aquest fosc túnel.
És cert que alguns esteu plenament compromesos que així sigui però també hem de reconèixer que és tasca de tots col·laborar per a que aquest canvi es produeixi de una forma clara i eficaç per al nostre país.
Ànim i endavant…

Anònim ha dit...

Encanta't de llegir-te, i veure els raonaments durant els propers 15 dies.

Dintre de les propostes, m'agradaria saber que teniu en ment en quant a transparència de les Administracions, com fer perquè les les decisions deixin de ser opaques i ensenyar el 100% de la contractació. Podrem veure cadascun dels contractes on hi ha un euro de l'administració? I els costos en cada departament, conselleria, agència ...

I que et sembla aquest nou portal?
http://dadesobertes.gencat.cat/

Anònim ha dit...

La paraula ètica és desconeguda veient la campanya de segons quins partits. Bona campanya!

Unknown ha dit...

南投市徵信社公會
南投縣徵信社公會
雲林徵信社公會
雲林市徵信社公會
雲林縣徵信社公會
嘉義徵信社公會
嘉義市徵信社公會
嘉義縣徵信社公會
台南徵信社公會
台南市徵信社公會
台南縣徵信社公會
高雄徵信社公會
高雄市徵信社公會
高雄縣徵信社公會
屏東徵信社公會
屏東市徵信社公會
屏東縣徵信社公會
宜蘭徵信社公會
宜蘭市徵信社公會
宜蘭縣徵信社公會
花蓮徵信社公會
花蓮市徵信社公會
花蓮縣徵信社公會
台東徵信社公會
台東市徵信社公會
台東縣徵信社公會

Unknown ha dit...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信