dijous, 26 de novembre de 2009

Carta oberta a l'Hble. Sr. Ernest Maragall: I quines pistes d’esquí ens recomana, Senyor Conseller ?

(article inèdit)


Llegeixo amb perplexitat les declaracions del Conseller Ernest Maragall sobre com omplir la setmana de vacances hivernals que el nou calendari escolar ens depara. El Conseller ens recomana anar a esquiar, i es queda tan ample...

Només tinc un petit dubte, Sr. Conseller: quines pistes creu que són millors per anar a passar la setmaneta a la neu en família ? Què li sembla millor, Conseller ? ens quedem als Pirineus o, posats a fer, practiquem idiomes i ens arribem als Alps, al Tirol o als Dolomites ?
Francament, Conseller Maragall, no sabem ben bé si es tracta d’un mal moment (tots en podem tenir un), d’una boutade al més pur estil de la gauche divine, o bé si estem davant una proposta raonada i que va de veres. Crec que tenim dret a saber quin és l’origen de les seves desafortunades declaracions.

Si la cosa ha estat fruit d’un mal moment, no se’n parli més. Tema tancat. Quedi en el capítol de les anècdotes (altrament dites maragallades). Per contra, si la cosa és pura provocació des de la comoditat benestant del progressisme oficial, em sembla que faria bé de recapacitar. Pels temps que corren, la seva proposta és insultant per a moltes famílies que han de fer mans i mànigues per arribar a final de mes. No és seriós que un representant qualificat del Govern catalanista i d’esquerres ens proposi anar-nos-en a esquiar en família tota una setmaneta. I, menys encara, que això es faci des de la suposada superioritat moral que s’acostuma a auto atribuir l’esquerra oficial d'aquest país i que, per cert, ja cansa.

El més preocupant, però, seria que la proposta de la setmana blanca, fos fruit d’un procés de reflexió. Si així fos, no només es palesaria el preocupant desconeixement de la realitat que té el nostre Govern, sinó que, sobre tot, s’evidenciaria la imperiosa i urgent necessitat de canvi. Per decència, Conseller.

5 comentaris:

enricatnomia ha dit...

molt bo allò de la boutade, la gauche divina i les anècdotes, altrament dites maragallades,

sempre m'has agradat Ramon, crec que ets molt bon polític i que hauries d'ocupar un lloc cabdal en la política catalana,

records d'un admirador

Enric

P.D: on és La Garida?

enricatnomia ha dit...

perdó, la Gariga...

eda ha dit...

潤滑液內衣性感內衣自慰器充氣娃娃AV情趣衣蝶
按摩棒電動按摩棒飛機杯自慰套自慰套情趣內衣

G點性感丁字褲吊帶襪丁字褲無線跳蛋性感睡衣

角色扮演跳蛋情趣跳蛋煙火批發煙火情趣用品SM

奇堡比 ha dit...

澎湖徵信社公會
澎湖縣徵信社公會
金門徵信社公會
金門縣徵信社公會
馬祖徵信社公會
馬祖縣徵信社公會
香港徵信社公會
大陸徵信社公會
美國徵信社公會
尋人
尋人網
尋人查址
尋人啟事
尋人方法
尋人起源
尋人免費咨詢
尋人高手
尋人網站
尋人工具
離婚協議書範本
離婚協議書下載
離婚手續
離婚免費咨詢網
離婚協議書
離婚要件
離婚證人

奇堡比 ha dit...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信