dimarts, 10 de novembre de 2009

Em cansa la hipocresia biopija: del Barcelona Climate Change Talks 2009 al Barcelona Snow show 2009.


Baltasar i Mayol fent pinya (imatge extreta del TN de TV3)


La setmana passada, Barcelona va acollir la reunió Barcelona Climate Change Talks 2009 o, el que és el mateix, la darrera reunió d’abast mundial abans de la cimera sobre canvi climàtic que es farà el desembre a Copenhaguen. Bé. Està bé que el nostre Govern i el govern de la ciutat de Barcelona maldin per acollir esdeveniments d’aquesta mena, més enllà dels minsos resultats que s’hi varen registrar.

Val a dir que, en paral•lel a les sessions oficials, el Govern de la Generalitat va promoure una sessió de treball amb representants de diferents governs regionals per tal de reivindicar el paper que les regions o governs subestatals poden jugar aquest àmbit. Tot un encert.

El que ja no em sembla tan encertat o, millor dit, em sembla un exercici d’hipocresia en tota regla, és que al mateix temps que acollíem a Barcelona tots els experts del món en la lluita contra el canvi climàtic, també acollíssim un espectacle anomenat Barcelona Snow Show 2009, consistent en muntar un tinglado a l’Estadi Lluís Companys tan espectacular com insostenible, per dur a terme una competició de salts de trampolí amb neu inclosa... al mig de Barcelona. Al mig d’aquella Barcelona que fa un any no tenia prou aigua.

Sí, amics. Mentre amb una mà els nostres governants locals i nacionals donaven lloçons al món per salvar-nos del canvi climàtic, amb l’altre promovien un espectacle absolutament injustificable del punt de vista ambiental. Ei ! i tot plegat succeïa la mateixa setmana, a la mateixa ciutat i promogut pels mateixos governants. Insultant.

Ja cansa tanta hipocresia biopija d’aquells que de dilluns a divendres ens donen lliçons de sostenibilitat, mentre que el cap de setmana ens aixequen la camisa en nom del turisme, de la modernitat o de la capitalitat mundial del nostre cap i casal. Ja no cola ser bio de dilluns a divendres i pijo de cap de setmana, benvolguda Regidora i benvolgut Conseller. Massa comèdia i massa presa de pel. L’espectacle del Conseller Baltasar i de la Regidora Mayol fent pinya amb la colla castellera per aixecar un castell a la Sala Oval del Palau Nacional, davant mirada curiosa dels delegats del món mundial a la nostra cimera sobre el canvi climàtic, retrata bé la frivolitat de tan excelsos personatges. Em pregunto com se’ls haurien mirat si haguessin sabut que, mentre amb una mà feien pinya contra el canvi climàtic, amb l’altre el promovien a base de malbaratar aigua i energia per entretenir el personal. I, a sobre, també ens donen lliçons contra la desafecció política... anem llestos.

4 comentaris:

eda ha dit...

按摩棒,電動按摩棒,飛機杯,自慰套,自慰套,情趣用品,情趣內衣,
角色扮演,按摩棒,跳蛋,情趣跳蛋,

G點,性感丁字褲,情趣,角色扮演服,吊帶襪,丁字褲,無線跳蛋,

情趣,情趣用品,衣蝶,
色情小說|七夕情人,一夜情,

情趣按摩棒,.,
潤滑液,SM,內衣,性感內衣,自慰器,充氣娃娃,AV,

Ignacio ha dit...

molt mes clar ara

奇堡比 ha dit...

澎湖徵信社公會
澎湖縣徵信社公會
金門徵信社公會
金門縣徵信社公會
馬祖徵信社公會
馬祖縣徵信社公會
香港徵信社公會
大陸徵信社公會
美國徵信社公會
尋人
尋人網
尋人查址
尋人啟事
尋人方法
尋人起源
尋人免費咨詢
尋人高手
尋人網站
尋人工具
離婚協議書範本
離婚協議書下載
離婚手續
離婚免費咨詢網
離婚協議書
離婚要件
離婚證人

奇堡比 ha dit...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信