dilluns, 8 de març del 2010

On és el Conseller Saura ?


Vic nevat.


Resulta que mentre mig país està col.lapsat per la nevada, el Conseller del ram fa conferències a Les Illes... Resulta que hi ha 200.000 persones sense llum, que Rodalies (ja traspassades) estan en fallida, que hi ha dotzenes de carreteres tallades, que cauen els pals de llum sobre les autopistes, però el Conseller Saura (aquell que tantes lliçons donava fa uns anys) ni hi és ni se l'espera !

Constatada una vegada més la seva incompetència (ja digne del Guinnes)..., la pregunta que ens fem és ben senzilla: perquè se n'ha anat a Mallorca a fer una conferència ? Perquè no fa cas dels avisos del seu mateix Departament que al llarg de tot ahir va estar anunciant la nevada ? No se'n va assabentar o, simplement, passa ? Li sembla normal al Sr. Saura desatendre la seva responsabilitat al capdevant d'Interior en un dia com aquest ?

Per cert, recordeu on era el Conseller Saura el dia del caos a l'aeroport del Prat ? us faré memòria: va marxar a les illes Canaries i, com avui, es va quedar tan ample. Benvolgut President, això ja no s'aguanta per enlloc. Em sembla que va sent hora d'enviar el Conseller Saura a una illa (i si pot ser, deserta !)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ramon: potser t'hauries de preguntar on és Montilla. Saura segueix sent un ajudant, un "ad latere", sense pena ni glòria.

Marc. ha dit...

jo vaig estar informat gràcies a RAC1, el govern missing, i el poc que deien MENTIDES:
- com que hi havia poca gent atrapada (Boada per la tarda), sort que encara no ho controlen tot, RAC1 i les trucades dels oïents atrapats un exemple.
I el més trist, el paper de TV3-CatRad fent de palmeros i sense informar....

Anònim ha dit...

hola, ramon, en saura i el seu partit politic haurien de dimitir en bloc, quina vergonya de partit,

Anònim ha dit...

hola Ramon,
en ple segle XXI ens quedem sense llum, col·lapsats, deixats de la mà de Déu, i encara resulta que la culpa (del col·lapse) és dels qui volien entrar a Barcelona...(segons l'alcalde de la ciutat); i la resta del país no existeix?