dilluns, 8 de març de 2010

On és el Conseller Saura ?


Vic nevat.


Resulta que mentre mig país està col.lapsat per la nevada, el Conseller del ram fa conferències a Les Illes... Resulta que hi ha 200.000 persones sense llum, que Rodalies (ja traspassades) estan en fallida, que hi ha dotzenes de carreteres tallades, que cauen els pals de llum sobre les autopistes, però el Conseller Saura (aquell que tantes lliçons donava fa uns anys) ni hi és ni se l'espera !

Constatada una vegada més la seva incompetència (ja digne del Guinnes)..., la pregunta que ens fem és ben senzilla: perquè se n'ha anat a Mallorca a fer una conferència ? Perquè no fa cas dels avisos del seu mateix Departament que al llarg de tot ahir va estar anunciant la nevada ? No se'n va assabentar o, simplement, passa ? Li sembla normal al Sr. Saura desatendre la seva responsabilitat al capdevant d'Interior en un dia com aquest ?

Per cert, recordeu on era el Conseller Saura el dia del caos a l'aeroport del Prat ? us faré memòria: va marxar a les illes Canaries i, com avui, es va quedar tan ample. Benvolgut President, això ja no s'aguanta per enlloc. Em sembla que va sent hora d'enviar el Conseller Saura a una illa (i si pot ser, deserta !)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ramon: potser t'hauries de preguntar on és Montilla. Saura segueix sent un ajudant, un "ad latere", sense pena ni glòria.

Marc. ha dit...

jo vaig estar informat gràcies a RAC1, el govern missing, i el poc que deien MENTIDES:
- com que hi havia poca gent atrapada (Boada per la tarda), sort que encara no ho controlen tot, RAC1 i les trucades dels oïents atrapats un exemple.
I el més trist, el paper de TV3-CatRad fent de palmeros i sense informar....

Anònim ha dit...

hola, ramon, en saura i el seu partit politic haurien de dimitir en bloc, quina vergonya de partit,

簡單 ha dit...

來看看你逛逛blog囉,加油! ........................................

Anònim ha dit...

hola Ramon,
en ple segle XXI ens quedem sense llum, col·lapsats, deixats de la mà de Déu, i encara resulta que la culpa (del col·lapse) és dels qui volien entrar a Barcelona...(segons l'alcalde de la ciutat); i la resta del país no existeix?

奇堡比 ha dit...


靈骨塔糾紛
靈骨塔詐騙
債務整合
債務更生
債務人
債務清償條例
債務人不履行
生前契約
生前契約糾紛
生前契約詐欺
生前契約詐騙
負債救星
負債諮詢
卡債
卡債協商
卡債整合
卡債更生
卡債扶助
貸款
信用貸款
個人信貸
企業貸款
協商機制
汽車貸款
銀行貸款
房屋貸款

奇堡比 ha dit...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信