dimecres, 27 de febrer del 2008

Si tu no hi vas, ells hi tornaran...

(inèdit)

Ja hi tornem a ser. Altra cop la por. Que poca cosa deuen tenir per oferir els apocalíptics del PP i els crispadors de saló del PSOE quan se’ns presenten amb consignes tan pobres que, més enllà de ficar el dit a l’ull de l’altre, no ofereixen res.

Que el PP té les idees clares no ho he dubtat mai: res d’Estatut, res de millorar el finançament, res de decidir sobre les nostres infraestructures, etc. Que el PSOE no té gran cosa a oferir, ho certifica un eslògan que, més enllà d’apel•lar a la por, no aporta res. Res de nou, ni res de bo.

Així les coses (i vist el cara a cara de l’altre dia), bé podríem concloure que si tu no hi vas, ells –els uns i els altres- hi tornaran. Tornaran a escatimar-nos el finançament, tornaran a utilitzar Catalunya com a munició per les seves batalles, tornaran a amagar-nos les balances fiscals, tornaran a aixecar-nos la camisa en matèria d’infraestructures, tornaran, en una paraula, a faltar-nos el respecte.

Si tu catalanista no hi vas, ells hi tornaran. Tornaran a perdre’ns el respecte.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Home, està clar que uns almenys van de cara i els altres posen bona cara per anar-te per l'esquena. I això de l'slògan, és cert, almenys el PP (tot i el seu projecte raspós), denota alguna cosa darrere el seu eslògan, cosa que el del PSOE només remet al PP. Simplement, penós.