dimarts, 26 de febrer de 2008

Presa de pel.

(inèdit)

Ahir el Ple Municipal de Tarragona va aprovar portar aigua de Tarragona a Barcelona. Amb aquest acord, Catalunya fa un pas més cap a l’absurd. Ara resulta que portem l’aigua de l’Ebre a Tarragona i la de Tarragona a Barcelona. Magnífic. Sobre explotem els aqüífers tarragonins per abeurar Barcelona i sobre explotem l’Ebre per abeurar Tarragona. I, per l’altre cap, el Ter està tan eixut que ja no dóna per més. Costa entendre quina lògica hi ha darrera de tot plegat.

D’aquí a dos dies, transvasarem amb vaixells l’aigua d’Almeria i del Roine fins a Barcelona, continuarem eixugant els pous de Tarragona, malmetrem encara més el Ter, acabarem de buidar Sau... , tot plegat per no fer allò que és de sentit comú: connectar les nostres xarxes d’abastament d’aigua amb l’Europa humida, amb el Roine. Trist, ineficient, ridícul i, sobre tot, car.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

I mentrestant, és indignant lo de la fuita d'aigua a Badalona! i diuen que perd uns 400.00 litres d'aigua al dia, i d'això ja fa 3 anys!
Salutacions,

Anònim ha dit...

Hola Ramon,
He llegit la notícia que crec que és bastant "impactant" o almenys ens afecta moltíssim als ciutadans: cóm es pot permetre que hi hagi una fuita d'aigua de 432.000 litres d'aigua al dia i que no ho poden arreglar fins aquí un any, com a mínim? com s'entén? i amb l'aigua que es perd no han pensat en recuperar-la o aprofitar-la d'alguna manera? que som el segle XXI! qui ho diria!
Salutacions cordials,

Anònim ha dit...

Fins a quin punt el ple d'un Ajuntament és competent per acordar un tema d'aquesta embergadura i de competència nacional? És que s'han perdut entre tanta institució els socialistes?

奇堡比 ha dit...

二奶
捉姦
通姦
法律
捉猴
偵探
離婚
尋人
劈腿
第三者
監護權
贍養費
包二奶
婚外情
徵信所
徵信業
不倫戀
離婚證人
法律諮詢
感情挽回
私家偵探
外遇調查
大陸抓姦
徵信器材
背信
不忠

奇堡比 ha dit...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信