dimecres, 31 d’octubre de 2007

Amb Z de Zero. Això si: de Zero a l’esquerra...

(inèdit)


El nostre és un país estrany. Mireu, si no: mentre els de Premià de Mar han hagut de fer tots els papers de l’auca i esmerçar una bona pila d’anys per poder disposar d’un simple baixador a la línia de la Renfe, a El Prat de Llobregat, sense ni tant sols haver-ho demanat, els hi ha aparegut com un bolet una estació sencera de l’AVE. Coses de la Magdalena... Però, el més curiós de tot, és que no passa res.

Perquè ? doncs, probablement, perquè tant la dimensió, com la freqüència dels despropòsits és tal, que ens ha fet perdre la mesura real de les coses. Són tants els esvorancs, les falles, les catenàries que fan figa o les esquerdes que apareixen i desapareixen, que hem acabat perdent perspectiva i visió de conjunt. I, quan això passa, pot passar de tot: estacions que es fan i es desfan, traçats que venen i van, alteracions diàries de calendaris i compromisos, etc.

Una confusió que, més enllà de dilapidar d’esvoranc en esvoranc la credibilitat dels polítics, permet la supervivència política de personatges com la inefable Margdalena, això sí: convenientment apimparada pel tarannà del seu cap de files. D’aquell que escriu el nom amb “Z”. Amb "Z" de Zero. De Zero a l’esquerra, naturalment...

5 comentaris:

www.jordibosc.com ha dit...

Al Zaire o a TanZania hi havia un Zulú que guardava amb molt Zel, una Zebra (com les del Zoo) un Zafir i un bloc de Zinc.
Quin misteri amagava?
Vaig dirigir-mi amb el meu Zeppelin ja que l'unic camí que hi arribava feia massa Ziga-Zagues i m'agrada el Zum-Zum de les seves hèlices.
Abans d'arribar a la Zona indicada vaig consultar el signe del Zodiac, però Zas! un ocell em feu sortir del meu estat Zen.
Al Zenit de la cabana Zulú hi figurava una gran frase, que em feu despertar un Zub-Zub de ferides antigues: Amb "Z" de Zero, amb "Z" de Zapatero.

Anònim ha dit...

Ara sembla que existeix el problema del tren quan afecta només a rodalies, però quan afecta els que són regionals? Per què no se'n parla de la infraestructura, manteniment, estacions tancades, horaris que no són els més adequats o apropiats per als possibles usuaris, els quals es veuen obligats a agafar el cotxe per manca d'un bon servei de transport públic?.
Agrairíem ens tinguessin en compte.

Anònim ha dit...

Fora bo saber i que s'aclarís d'una vegada perquè la línia Barcelona-Puigcerdà, fins a Vic és considerada rodalies i a partir de Vic fins a Puigcerdà l'anomenen "de media distancia" -en castellà- i ho tradueixen -al català- com a "regional".
Qualsevol que hagi agafat aquesta línia haurà comprovat el seu estat de "conservació"...
Estic d'acord amb l'escrit de l'"anònim" sobre "la infraestructura, manteniment, estacions tancades, horaris" etc.

奇堡比 ha dit...

雲林市徵信社
雲林縣徵信社
嘉義徵信社
嘉義市徵信社
嘉義縣徵信社
台南徵信社
台南市徵信社
台南縣徵信社
高雄徵信社
高雄市徵信社
高雄縣徵信社
屏東徵信社
屏東市徵信社
屏東縣徵信社
宜蘭徵信社
宜蘭市徵信社
宜蘭縣徵信社
花蓮徵信社
花蓮市徵信社
花蓮縣徵信社
台東徵信社
台東市徵信社
台東縣徵信社
澎湖徵信社
澎湖縣徵信社
金門徵信社

奇堡比 ha dit...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信