dijous, 9 d’agost de 2007

Els catalans ho tindrem tot pagat (o no).

(inèdit)


Si els trens de Cercanias de la capital del Reyno de España fallessin cada dos per tres, si l’aeroport de Barajas només oferís vols de baix costamb cues incloses, si es quedessin centenars de milers de madrilenys sense llum hores i dies, si fóssin ells els que haguessin de suportar setanta quilòmetres de cua per acabar pagant peatges, i si tantes coses més... estic segur que el Gobierno de la Nación no tardaria ni dos dies a declarar l’emergència nacional, pas previ a l’abocament de milers de milions d’euros d'una vegada per totes.

Però com que tot això no passa a Madrid, sinó que passa a províncies, ens hem de fer fotre. Així de senzill. Ens hem de fer fotre i, per si no fos suficient, hem de suportar la xulesca visita de la Ministressa del ram que visita Catalunya amb els mateixos aires de perdonavides que gasta la seva mestressa de la Vogue quan es passeja arrogant per les antigues colònies. Quin país !!!

Ah ! I, entre tant, el nostre Govern de vacances (perquè tot el que passa –i el que no passa també-) és culpa de CiU. Només faltaria !

I entre tant jo em pregunto quan arribarà el dia en el que els catalans, pel simple fet de ser-ho, ho tindrem tot pagat. Si en Francesc Pujols aixequés el cap !!!

4 comentaris:

Miquel Esteve ha dit...

Estic d'acord, amic Ramon. Talment el que ofen més és l'actitut dels dirigents nacionals, amb l'aquiescència dels seus companys de milícia a la nostra terra rellent, envers els greus problemes que ens han assetjat aquest estiu. Reconèixer els errors, tothom en tenim, és un principi elemental de la virtut i la saviesa (allò que els egipcis anomenaven la deesa Maat). Però l'actitud arrogant i la mirada d'oprobi a la que darrerament ens tenen, malauradement, ja massa acostumats els que havien de ser els garants de la Maat, els dignataris del 'talante', no fa més que alimentar el desencís dels que estimem la nostra terra i no podem sinó mossegar-nos els punys d'ira. A la 'Vida Solitària', Petrarca, un renaixentista, escrivia amb encert: 'Voler sempre una voluntat única i encertada és el signe del savi; la inconstància en els desigs és la prova de la bestiesa més flagrant; no deixaré de repetir aquella frase de Sèneca: ''Per qui no sap a quin port va, no hi ha vent favorable'' . Em temo que hauran de revisar-se seriosament el seu 'catecisme de la ciutadania', o al menys bescanviar idees amb els eidètics que l'han redactat; perquè a la pràctica, aquests 'flamants gregaris del talante' em sembla que són la versió aprocrifa frikie dels 'sofistes' de la deesa doxa.

Ja que no et vaig veure a l'Escola d'Estiu a Platja d'Aro: bon estiu i records des de Móra la Nova. I ànim!!!!!

Miquel Esteve

Octavi Moreno Griera ha dit...

Hola Ramon, fa dies que m'he col·locat el teu Blog a favorits de l'ordinador i el vaig mirant de tant en tant, aquest ultim escrit m'ha semblat molt adient i n'estic totalment d'acord, de totes formes volia comentar-te o apuntar, que tot i l'actitud estruç dels polítics, també preocupa la de la societat Catalana..., no hem vull imaginar si estiguéssim governant nosaltres!!! es que la nostra gent no es prou activa o els radicals que tan cridaven abans estan lligats de mans i peus per les sigles del govern actual??? trobo a faltar pitades als peatges, manifestacions en contra, propostes de dimissió, bloquejos de carreteres, ets... que esta passant? ens estem tornant amnèsics...
ànims i fins aviat des de Cerdanyola

奇堡比 ha dit...

筆跡鑑定
挽回婚姻
老公偷腥
男人外遇
丈夫外遇
婚姻諮詢
感情諮詢
挽回感情
老婆偷腥
工商徵信
商標侵權
市場調查
財務顧問
法律問題
徵信相關
專利侵權
專業偵探
工商調查
優良徵信
外遇蒐證
討債公司
外遇徵信
外遇調查
婚前調查
老公外遇
太太外遇

奇堡比 ha dit...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信