divendres, 12 de novembre del 2010

Una Catalunya millor.



Acte d'obertura de la campanya electoral.

Ja hi tornem a ser ! Una vegada més (i que sigui per molts anys !), som a les portes d'unes Eleccions al Parlament de Catalunya. Unes eleccions en les que, més que un Govern en sentit estrice, ens hi juguem el país. Resten quinze dies per explicar a tots els racons del país que la gent de CiU, amb l'Artur Mas al capdevant, volem una Catalunya millor. És per això que la nostra serà una campanya més de proposta que de protesta, més de mirar endavant que no pas de mirar enrere. Intentaré, des d'aquest blog, aportar dades, propostes i arguments, així com els suggeriments i comentaris que vagi recollint al llarg dels diferents actes que aquests dies anirem fent arreu de Catalunya. A la columna de la dreta hi trobareu els actes més rellevants en els que participaré al llarg de la campanya. Bona campanya!, que el país s'ho mereix.

3 comentaris:

Jaume ha dit...

Estem tots d'enhorabona perquè ha arribat l'hora de forjar de debò el canvi que tant necessita la nostra societat. Sembla que des d'avui mateix comença a entreveure's la llum al final d'aquest fosc túnel.
És cert que alguns esteu plenament compromesos que així sigui però també hem de reconèixer que és tasca de tots col·laborar per a que aquest canvi es produeixi de una forma clara i eficaç per al nostre país.
Ànim i endavant…

Anònim ha dit...

Encanta't de llegir-te, i veure els raonaments durant els propers 15 dies.

Dintre de les propostes, m'agradaria saber que teniu en ment en quant a transparència de les Administracions, com fer perquè les les decisions deixin de ser opaques i ensenyar el 100% de la contractació. Podrem veure cadascun dels contractes on hi ha un euro de l'administració? I els costos en cada departament, conselleria, agència ...

I que et sembla aquest nou portal?
http://dadesobertes.gencat.cat/

Anònim ha dit...

La paraula ètica és desconeguda veient la campanya de segons quins partits. Bona campanya!