dilluns, 25 de maig del 2009

Escoles i casernes.

(article inèdit)


Diu la Ministra Chacón que ha obert un expedient per aclarir com pot ser que una escola hagués visitat la caserna de Hoyo de Manzanares quan ja es tenia coneixement del brot del grip malnomenat porcí. Sens dubte, es tracta d’una hàbil maniobra ministerial per tal de situar-se automàticament a l’altre costat del problema: demanant explicacions i obrint expedients, el que fa la Ministra és proclamar als quatre vents que ella no és part, sinó jutge del problema. El que fa és dir-nos que ella, per més que estigui al capdamunt de la piràmide de comandament de la cosa militar, no té res a veure amb l’incident. Curiós.

Però encara em sembla més curiós (i preocupant) que ningú hagi qüestionat la bondat de que les escoles visitin les casernes militars com qui visita el museu de la ciència, el zoològic o el museu d’art contemporani... I en això sí que hi deu tenir alguna cosa a veure la Ministra, no ? O és que tampoc ho sabia que les escoles visitaven les casernes ?

Una de dues: o la Ministra beneeix la visita d’escoles a les casernes militars, o aquestes es fan a esquenes seves. I com que hem de suposar que es tracta d’unes visites beneïdes, crec que convindria que la Ministra Chacón ens expliqués als pares i a la societat en general quins són els objectius i beneficis de tant edificants excursions.


Post data: brillant la idea de suspendre els mitins d'un en un, amb l'excusa de que s'ocupa dels pobres engripats. Aviat superarem la lucecita del Pardo...

3 comentaris:

Dies de sons ha dit...

És que Ramon, la Chacón és tan espanyola com la gent del PP tot i que ella mai no ho admetrà. Però els fets delaten la seva gestió i el seu pensament al capdavant de Defensa. Malaguanyat, però és així!

開拓王 ha dit...

流行標籤
柴犬 瑪爾濟斯 白蟻 除白蟻 白蟻防治 保健食品 樟芝 納豆 瑜珈 瑜珈教室 瑜珈補習班 高雄瑜珈 法拍 法拍屋 MOTEL 汽車旅館 高雄MOTEL 高雄汽車旅館 3M隔熱紙 大樓隔熱紙 汽車隔熱紙 隔熱紙 瑜珈教學 瑜珈教室 高雄瑜珈 法拍屋 地板拋光 居家清潔 清潔公司 旅行社 機票 會計事務所 法拍 法拍屋 墾丁一日遊 墾丁旅遊 墾丁旅遊網 高雄一日遊 高雄旅遊 高雄縣旅遊 阿里山旅遊 服飾批發 流行服飾 韓國服飾 日系服飾 看護 居家看護 看護中心 台中motel 台中住宿 台中汽車旅館 蛋糕 彌月蛋糕 乳酪蛋糕 巧克力 chocolate 塑膠棧板 棧板 白蟻 除蟲 跳蚤 除白蟻 白蟻防治 大陸新娘 外籍新娘 扭力板手 防爆工具 扭力校正器

Anònim ha dit...

帶著簡單的行囊,來花蓮旅遊走走,順便體驗一下各種花蓮民宿帶給你的不同感受,品嚐道地花蓮美食的特別花蓮小吃風味,也可以騎著單車來品味花蓮 ,呼吸著新鮮的花蓮空氣,所以來花蓮民宿就帶著輕鬆的心情吧!!花蓮黃頁網路電話簿擁有各種不同風格的花蓮民宿,歡迎您來花蓮旅遊放鬆心情體驗美麗的花蓮民宿!!來花蓮旅遊景點也可以請花蓮計程車包車接送服務喔!!還有免費的花蓮民宿訂房諮詢服務可以查詢喔!!
花蓮租車|花蓮電腦