dijous, 26 de febrer del 2009

Carod (i el seu seguici).

(article inèdit)


Escric aquesta nota des de la Comissió de Cooperació del Parlament de Catalunya, a la que he assisteixo en substitució d’un company Diputat que ha d’atendre un altre compromís parlamentari. Resulta que compareix el Vicepresident del Govern, l’Honorable Sr. Carod Rovira per explicar el Pla Anual de Cooperació per al 2009. No sóc coneixedor dels temes de cooperació, raó per la qual no goso opinar, per simple prudència.

Hi ha, però, una cosa que m’ha cridat poderosament l’atenció. El Vicepresident Carod ha vingut acompanyat del Secretari General (Niubó), de la Viceconsellera (Clavell), del Director General (Minoves) i d’una dotzena de persones més, que no se sap ben be què hi pinten. Una de dues: o són els autors del Pla (amb la qual cosa, costa justificar que perdin tot un matí de feina per a escoltar al seu cap com explica la cosa), o bé no tenen res a veure amb el meravellós Pla del Sr.Cardod (amb la qual cosa, la seva presència a la Comissió encara és més injustificable).

Només tres coses m’han quedat meridianament clares. La primera, que a l’entorn del Vicepresident Carod hi ha (pel cap baix) quinze persones que tenen molt poca feina. La segona, que el Vicepressident del Govern Català necessita molta pompa per dissimular allò que no té (poder i autoritat). I la tercera, que tota aquesta broma la paguem entre tots.

2 comentaris:

Adrià Izard ha dit...

Si el president no és un líder, no sap parlar català i és un incompetent. Que ens esperem del vicepresident?

Josep Subirachs i Pedret ha dit...

Molt bò, Ramon! Quin espectacle!