dilluns, 16 de juny de 2008

Llarga vida al Tripartit.

(Article inèdit)

ERC ha tancat en fals el 25è Congrés Nacional. No ho dic jo –que també-. Ho afirmen amb aquestes mateixes paraules diaris tan diametralment oposats com El País, La Vanguardia, l’Avui o El Punt, entre altres. Un Secretari d’Organització rotundament castigat, un President sortint que no té gaires escrúpols a l’hora de fer servir de manera partidista el mateix President del Parlament, un President electe que ho és amb menys del quaranta per cent dels vots, un Secretari General del Govern que veu els seus sms als diaris.... I, sobre tot, una ERC més fragmentada i un Tripartit que acaba d’ampliar plantilla, passant de tres a quatre socis(els socialistes, els socio-ecologistes, els republicans d’en Puigcercós i els republicans d’en Carod).

Però, com era de preveure, no passa res. Estem en el més normal dels mons, a jutjar per les paraules del portaveu socialista Miquel Iceta. Així les recullen els teletips d'agència: Montilla i els socialistes catalans valoren positivament el congrés d’ERC perquè no posa en qüestió el pacte d’Entesa. Sí senyor ! aquest i no cap altre és el tema: l'important no és el País, sinó la continuïtat del Govern d’Entesa a qualsevol preu, tal com ja avençava divendres passat el mateix Conseller Castells en una agosarada entrevista a l’Avui. Trist.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Comenseu a fer autocrítica d'una vegada.Ja voldria algun militant convergent escollir els seus dirigents i liders de la forma que ho fa ERC.Ells si que esculleixen per sufragi.

滿天星花語 ha dit...

白蟻、白蟻防治的正享—除白蟻企業社負責人於民國85年,考取行政院環境保護署病媒防治技術員並獲頒病媒合格的除蟲專業認證證書乙張。為擴大服務除蟲、白蟻、白蟻防治、除白蟻及害蟲防治,於民國97年06月正式成立 "正享除蟲企業社" 從事有關害蟲防治如:白蟻防治白蟻蟑螂老鼠跳蚤蚊子蒼蠅螞蟻蛾蚋蛀蟲燻蒸園藝防治的害蟲驅除防治,實作防治經驗已有十餘年之久…

白蟻除蟲跳蚤除白蟻白蟻防治除跳蚤跳蚤防治>>>參考網站

奇堡比 ha dit...


靈骨塔糾紛
靈骨塔詐騙
債務整合
債務更生
債務人
債務清償條例
債務人不履行
生前契約
生前契約糾紛
生前契約詐欺
生前契約詐騙
負債救星
負債諮詢
卡債
卡債協商
卡債整合
卡債更生
卡債扶助
貸款
信用貸款
個人信貸
企業貸款
協商機制
汽車貸款
銀行貸款
房屋貸款

奇堡比 ha dit...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信